Bruidswerk

Voor een mooie trouwdag verzorgen wij de mooiste hand gebonden bruidsboeketten, boeketjes voor bruidskinderen, corsages maar ook de aankleding van de entree thuis, op het stadhuis en we hebben ook heel veel mogelijkheden om de trouw en feestlocatie aan te kleden met bloemstukken en versieringen.

handgebonden bruidsboeket
handgebonden bruidsboeket
pastel bruidsboeket handgbonden
pastel bruidsboeket handgbonden

Hoewel er veel voorbeelden van bruidsboeketten zijn is het tegenwoordig meer de gewoonte dat men zelf met een foto van een boeket (via pinterest of anders) op de mobiele telefoon naar de winkel komt en informeert of die gemaakt kan worden.

Een handgebonden bruidsboeket heb je bij ons vanaf € 50,00 (afhankelijk van de grootte en het soort bloemen)  Bestellen graag minimaal een week van tevoren.

corsage
corsage

Corsages zijn te bestellen vanaf € 3,50 per stuk. Het gaat dan om de eenvoudige corsage met een speldje. Gom corsages met een magneetje zijn te bestellen vanaf € 6,50

Wil je voor je bruiloft verdere aankleding, van een stuk op de auto tot een bloemarrangement op de tafel in het stadhuis, de aankleding van stoelen met een bloemetje of bloemen op de tafels in de feestzaal of ga je voor een compleet arrangement?  Bij ons ben je aan het juiste adres.  Kom langs in onze winkel en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Door RTL4 gekozen als de beste bloemenwinkel van Flevoland (2017)